Topic: News/posts have gone

Hi!

I've installed properly Cutenews to my site (data directory chmod'ed to 777 and deleted the install.mdu). I thought it was all right because everything seemed to be OK, but some news have gone. I didn't delete them, they're lost.

This often happened to me, so I'm curious why. What kind of problem is this? Has it any solutions?

Thank you!

Re: News/posts have gone

Have they been archived?

Re: News/posts have gone

Have they been archived?

No, they haven't. They just disappeared. I logged in today to write a new post then I saw 2 post out of the 4 or 5 I had.

Re: News/posts have gone

Someone else is deleting them?
Are they the last posted news?

Re: News/posts have gone

Someone else is deleting them?
Are they the last posted news?

Nobody else can access.
Yes, they are.

Re: News/posts have gone

Nobody else can access.
Yes, they are.

That has happened to me before, but only because the posts were archived - are you sure there's nothing listed in your Archive Manager? You can also go to yoursite.com/news/data/news.txt to see if the articles are still there but just not being displayed.

Re: News/posts have gone

There is nothing in the archive directory, nothing was archived. And just the remained posts are in the news.txt. http://cutephp.com/forum/style_emoticons/default/sad.gif

Re: News/posts have gone

Log in and post a news item.
Log out.
Log in again.
If the new item is not there then the problem is the news.txt is not being saved.
File permission problem.

Re: News/posts have gone

Log in and post a news item.
Log out.
Log in again.
If the new item is not there then the problem is the news.txt is not being saved.
File permission problem.


I just did this but now nothing went wrong.

Re: News/posts have gone

I just did this but now nothing went wrong.

Strange, it doesn't sound like a file permission error otherwise you would a NO it the System SelfCheck list when you login.

What version of cutenews are you using?

When did you install it?

Is it just your older posts missing?

Is 'NO' selected under Options > System Configurations > General is Auto Archive Every Month? 

Just curious that maybe your posts were auto-archived but ended up being dumped.

Re: News/posts have gone

I installed the 1.4.7 version on 3rd of August.

Yes, just older posts are missing.

And yeah, I selected NO at auto archiving.

I'm thinking about that.. can the host cause this problem where my site is? (It's http://zymic.com/) Because I have another side at another server but there never was problem with cutenews.
My friends also have websites at zymic.com and they had this problem, too.

Re: News/posts have gone

I installed the 1.4.7 version on 3rd of August.

Yes, just older posts are missing.

And yeah, I selected NO at auto archiving.

I'm thinking about that.. can the host cause this problem where my site is? (It's http://zymic.com/) Because I have another side at another server but there never was problem with cutenews.
My friends also have websites at zymic.com and they had this problem, too.

I see, and you're using the same version of cutenews at both sites? It also seems Zymic is still using php 5.2, I wonder if that is the issue.  I had used php 5.2 at Goddaddy for cutenews 1.4.6 and it worked fine before upgrading to 5.3. What version of php is your other host using?

Re: News/posts have gone

At my other site I use 1.4.6 cutenews and 5.3 version of php.

Re: News/posts have gone

At my other site I use 1.4.6 cutenews and 5.3 version of php.

Perhaps there is a bug issue with version 1.4.7 - try either downgrading back to 1.4.6 or upgrading to 1.5?

http://cutephp.com/forum/index.php?showtopic=42791

Re: News/posts have gone

Thank you all. ^^ I'll try it.